Web sitemizde yer alan ürün görselleri ve spesifikasyonları temsili olup; ürün tedariki için satış teklifi yahut icaba davet anlamına gelmez. IMPO, bu ürün özelliklerini önceden bildirmeksizin değiştirme, yeniden düzenleme yahut tamamen satıştan kaldırma hakkına her zaman sahiptir.
2020-12 Wells for the world.jpg

İMPO,Suyun İzinde Daha İleriye

Nis 18, 2023 | Haberler

SUYUN İZİNDE DAHA İLERİYE 💧

1969 yılında İzmir’de kurulan İMPO Motor Pompa, 2011 yılında su teknolojileri sektöründe bir dünya devi olan Franklin Electric’in şirketin ana ortağı olmasıyla globalleşme yolunda ilk adımları atmış, 2018 yılında Franklin Electric’in şirketin tek hissedarı olmasıyla tamamen Franklin Electric bünyesine katılmıştır.

İmpo Motor Pompa, 30.000 m2 alan üzerine kurulu, 12.000 m2 kapalı üretim tesisinde, 400 çalışanı ve güçlü üretim altyapısı ile 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirirken, yurtiçinde de sektörün lider firmalarındandır.

Franklin Electric gibi bir dünya devinin profesyonel bilgi birikimi ile İMPO, mevcut ürünlerinin kalitesini artırmak ve yeni ürünler geliştirmek için ARGE çalışmalarına aralıksız yatırım yapmayı sürdürerek, yıllar içinde oluşan “güvenilir marka” imajı ile çiftçinin bir numaralı tercihi olmuştur.

Bugün küresel ısınmanın bir sonucu olan kuraklık ve yeraltı suyu akiferlerinin kirlenmesi, insan sağlığı ve çevre için açık bir tehlike oluşturuyorken, insanlığın geleceği için işimizin öneminin ve sorumluluğumuzun farkındayız.

Dünyada güvenli ve temiz içme suyuna erişimi olmayan yaklaşık bir milyar insan var. Çoğumuz için bir bardak taze, temiz su yalnızca birkaç metre ötemizdeyken, az gelişmiş ya da gelişmekte olan birçok bölgede en yakın su kaynağı birkaç mil ötede ve çoğu durumda sahip oldukları tek su kirli su. Bu temiz olmayan su kaynakları kolera, ishal, dizanteri gibi hastalıklara neden olurken, birçok durumda bu hastalıklar ölümle sonuçlanıyor.

Bir haftada yaklaşık 47.000 kişi suyla ilgili bir hastalıktan hayatını kaybediyor ve bu ölümlerin %90'ı beş yaşın altındaki çocuklar. Bu demek oluyor ki, her gün yaklaşık 6.000 çocuk veya her 15 saniyede bir çocuk kirli suyun neden olduğu bir hastalıktan hayatını kaybediyor.

Dünyadaki tatlı suyun büyük bir kısmı yerin yüzlerce metre altında gömülü ve bu temiz yer altı suyu dünya nüfusunun sağlığı için hayati öneme sahip. Franklin Electric olarak bizim sorumluluğumuz ve uzmanlığımız temiz ve hazır yeraltı suyunu size ulaştırmak.

İşimizin verdiği uzmanlığı, insanlığa yardım etmek adına kullanmak ise Franklin Electric olarak bizim dünyaya karşı sosyal sorumluluğumuzdur. Franklin Electric, 2010 yılında “Franklin Wells Dünya Vakfı”nı kurdu ve yer altı sularını yüzeye çıkararak 160.000'den fazla insanın hayatına dokunarak iyileştirdi. Franklin Wells Dünya Vakfı olarak misyonumuz, su kıtlığı çeken ve ihtiyacın en fazla olduğu Afrika gibi bölgelere odaklanarak, bölgede yaşayan topluluklara güvenli ve uygun maliyetli su kaynakları sağlarken, amacımız ise su projeleri için fon ve teknik kaynak sağlamanın yanı sıra hayır kurumları için global ortaklıklar gerçekleştirerek, küresel su krizinin sona ermesine yardımcı olmaktır.   

İmpo ile Suyun İzinde Daha İleriye (kobi-efor.com.tr)

https://lnkd.in/d5bVJiQd

< Tüm Haberler